I've died of what this life has done

I've no reason, I've no reason to live all like this
Collect this dust from lies and grief and promises


I can't handle the pain
This life is so hollow
And I can't make the rain
To drown my own sorrow

And I can't stand this life
When you are my poison
I'm cut by a knife
Of your devotion

hm..

varför går min statistik neråt? förut hade jag ungefär 30 eller mer som läste varje dag, nu har jag ca. 20 - 25..

31 juli - sista juli

idag är det sista juli kom jag på nyss, vilket betyder att det är första augusti imorn .. och det i sin tur betyder att det bara är tjugo fucking dagar kvar av sommarlovet :s ushush. idag va jag på stan med födelsedagsbarnet. sen stack han hem för att han skulle käka med sina päron. ikväll va jag med Cia&Malin. vi stack till stan , och det är ju fredag, men va det nån där? NEJ. helt jävla tomt.. ;s var fan är alla nu för tiden? aja, nu ska jag sätta igång och göra en "min sommar 09" video, i brist på aktiviteter.

grattis till min älskling keviiin som blev 16 år idag! <3

pusss


ångar hårt att jag inte köpte den där! aaaaah :@


30 juli - neonrosa naglar is the shit

målade nyss naglarna neonrosa. jag tycker det är skit grymt med färggranna naglar! ska snart ladda ner lite musik till ipoden som jag äntligen har satt på laddning. orkar nämligen aldrig det. min kamera är död också -.- BÅDA batterierna desutom.. hm. jag är otroligt lat. skulle ha tränat lite ikväll också , men orkar jag det, NEJ. suck, måste verkligen komma igång med det.

juste, tidigare ikväll när jag va ute med Hector så låg det en mystisk katt i skogen och lurade, och Hector skulle så klart stanna och ville leka med den. jag försökte dra bort honom, och sen mitt i allt lägger den sig i "attackläge"(hahaha det låter helt knäppt men det gjorde faktist det) och sen börja den följa efter oss så jag va tvungen att springa med Hector. katten hade ju nåt fel , den var aggressiv som fan och följde med ända till parkeringen och den kom säkert in i trapphuset också ;s den har tydligen gjort samma sak förut när mamma va ute med Hector och då va hon tvungen att kasta sten vid den så att den skulle gå bort, den hade tydligen försökt anfalla och massa.men haha, nog med det nu .

kevin sov här inatt och vi såg klart "Yes man" och började titta på "Awake". Yes man var jätte bra, den var rolig. rekomenderas (y). men Awake däremot verkar konstig men ändå spännande. synd att det börja stärva. på dagen gjorde jag inte så mycket, hade ganska tråkigt. men på kvällen drog jag till Sara och sen drog vi till Angelica och va där resten av kvällen. det va kul.

nu ska jag ladda ner lite musik ;)

puss


grönalund pics.


haha , lite pics.





27 ( 28 ) juli

jag vet klockan är över tolv men jag tänker skriva det som idag ( den 27 ) ändå.
Kevin sov här inatt. han stack vid fem tiden och på kvällen cyklade jag och Cia hem till Emma. vi hade duktigt kul " - Vilken färg har Emmas nagelfil?? ;););) - Den är mörkröd :D:D:D - men det va ju inte kul..." hahaha. länge sen vi har haft så kul som ikväll. att erkänna pinsamma saker är både kul och pinsamt , ts ;b jag ska lägga in bilder från min mobil nu så jag laddar förmodligen( förhoppningsvis , om jag orkar (a) ) upp grönalund bilder och lite annat skoj.

puss



jag älskar mina brudar!
(bilderna är inte från idag, haha)

minnen


" - ... och en nasseskjorta åt en rostbiff.."
hahaha minnen alltså , saknar det.

25 juli - sista rockoff dagen

igår va jag med Kajsa. vi skulle hyra film så vi tog bussen till stan. det tog en stund att välja film men till sist blev det "Disaster movie". det va helt knäpp men rolig. Kajsa va skillad och spillde ut ett glad juice mellan hennes soffa/säng och väggen också xD. på kvällen stack jag till stan (!!!), haha men det va inte kul där för alla andra va inne på markoolio så jag och sara stack till select och köpte chips och sen stack vi hem till mej och såg på film till halv ett haha, sen följde jag med henne en bit och vi snacka om massa läskigt skit. snacka om att det va läskigt att gå hem sen när det va mörkt!
idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, borde ta och ringa nån. ikväll blir det stan igen eftersom det är sista rockoff dagen.


puss



gammal bild på mej med hårförlängningar.

-

- I'd like to cry now please.

23 juli - grattis freppa!

idag fyller min trogne vän fredrik/freppa/böggrodan/von focus äntligen 14 år ;) så grattisgrattis! jag såg nyss på Last house on the left, den va helt okej men ganska obehaglig. förövrigt har jag bara suttit hemma och chillat dom senaste dagarna eftersom alla andra är på rockoff. kevin har sovit här sen jag kom hem också :) vi har sett på lite filmer. bl.a Bangkok Hilton, Pirates of the Caribbean 2 och 3. Bangkok Hilton är jätte bra. den är spännande och så men 3 och en halvtimme lång, så jag rekomenderar den till dom som mycket tid över. haha. 
ååh va det suger att jag inte får gå på rockoff -.-'' idag spelade Hammerfall som jag hade velat se. Pauline,Takida, Veronica Maggio m.f är ju också här iår så IT REALY SUUUUCKS. nåja, nästa år! DÅ FAAAN HÖRNI!
jag ska ändra på min design så snart jag har gjort ny header och hittat ny bakgrund. sen har jag tänkt försöka göra mina inlägg lite intressantare och slänga in lite bilder oftare. har ganska få läsare så. 
kevin borde komma hit närsom helst (tror jag? haha). då blir det film och mys :)

puss

 
haha , god i love old pics!


21 juli

igår var jag bara hemma och chillade. orkade inte dra till stan.
idag va jag och simma med cia till espholm och ikväll blir det nog stan.
fältarna ringde just ;s aja ska gå fixa mej lite nu, ska snart käka middag med morsan,moster, kusin och hans kompis.

puss

20 juli

kom hem igår då. kevin var och mötte mej till båten sen stack vi hem till mej och va här hela kvällen och så sov  han här. men han blev typ sjuk så han stack hem vid 6 på morgonen. sen kom cia hit och vi har haft kul haha. så kul att en viss person har blockat mej och inte svarar på mina mess. hm.. nåja. jag tänker skriver en liten "sammanfattning" av vad jag köpte i sverige. jag köpte :
- en vit och en turkos tanktop
- ett linne
- en t-shirt
- ett par skor ( :((((( )
- en tröja
- en cardigan och
- en present åt kevin

inte så mycket men ska till sverige igen snart ändå så.

ikväll ska jag väl till stan och så. eller jag får se lite.

puss


18 juli - shopping & syskon träff

idag var jag och shoppa igen då. köpte lite annat än jag nämde tidigare.
jag köpte en vit och en turkos tanktop, en tischa,hjärtformade vita solbrillor,en svart kofta och en present åt kevin (nej det är inte vad du tror att det är , haha). 20 i 6 träffade jag min bror Ray på plattan och så drog vi till min andra bror Robin som bor i midsommarkransen. där käka vi lite och satt och snacka gammla minnen haha.
nåja , imorn kommer jag hem iallafall gott folk, så tyvärr måste stå ut med mej :) 

puss


 


hiss eller diss?


eeey yoo , ska jag köpa sånna fast med svart glas?
dom är finare på ;)

det nya landet


hahaha jag dör,
"- dom kanske tror du har en såndär stor xD. -vilken stor??. - en stor snopp hahaha. - JAG HAR INTE STOR SNOPP! jag har liten!!!"

kolla från 3:47 om ni vill se det bästa xD

16 juli - trött

är trött som fan men i alla fall så hittade jag inte så mycket på stan idag heller ;s köpte en svart rasta tröja och ett linne bara. imorn ska jag och hälsa på min faster och på lördag blir det återigen SHOPPING! haha. tredje gången gillt. vill ha en ny svart kofta, ett grått linne, ett fashion against aids linne(designat av cindy lauper), en mörkblå och en vit tanktopp m.m och så ska jag ju köpa present åt kevin också. får se hur  mycket av det där som jag får köpt ;b


köpte ungefär en såndär fast inte adidas.


16 juli

igår va jag på grönalund med min kusin somsakt. åkte allting utom bläckfisken(för att jag inte orkade köa),katapulten, frittfall och frittfall tilt (för att jag hatar dom). insane va helt sjuuukt rolig hahaha jag trodde seriöst att jag skulle dö!
idag ska jag och shoppa igen eftersom det inte blev så mycket shopping i förrigår. jag hade faktist ingen shopping lust då. köpte bara ett par(!!!!) skor och en t-shirt. får se om jag hittar nåt mer idag.

pusss

jag vill inte hem!

jag vill verkligen inte hem. jag vill inte på nå jävla samtal med fältarna eller med nån annan. åååh. d-d-d-d-daaammp-p-p.

13 juli - besöksrekord haha!

ojoj inte så konstigt att jag har haft besöksrekord idag.
nåja, ikväll va jag på stan med farsan och käka Ben&Jerrys <3 jufcosjlsncjdsjlkldslk asså det finns verkligen INGET godare.
imorn har jag ingen aning om vad jag ska göra. ska väl kanske träffa min bror och antagligen få skäll av honom också. sen ska jag shoppa lite nånting i veckan också. kevin fyller snart år, så ska väl köpa nåt till honom :) på onsdag blire förmodligen grönalund med kuusinen. FETT KUL. 
I <3 Stockholm, jag vill flytta tillbaka..
vill verkligen inte hem asså. det bästa med åland är nästan rockoff och så får jag inte gå. ALLA precis ALLA utom jag ska gå. ååååååh, helvets jävla skit!

fyllesvin

okej , nu tänker jag ta mej lite tid att skriva vad som hände mej i lördags för er som inte vet.
det började med att jag va hos en kompis och drack starksprit. jag vet inte hur mycket men det va spansk vodka som va 37,5 %. sen skulle vi dra ner mot stan för jag skulle träffa kevin eller nåt tror jag. så träffade vi en till kompis på vägen och då fick jag skjuts på hans cykel. sen vid nåt skede så börja jag må illa och så börja jag spy. sen kommer jag inte ihåg så mycket mer men folk har sakt att en civilpolis var ute och joggade och så stannade han vid mej och ringde polis och ambulans. sen bar det av till sjukhuset. sen vet jag inte vad som hände men jag vaknade halv fem på morgonen och hade inte en satans aning om vart jag va. jag fick vatten av en sjuksköterska och sen somnade jag om. jag vaknade nån gång vid 6-7 tiden av att kevin var där. så satt vi och snacka lite och så somna vi. vid 9 kom en inte så glad mamma med rena kläder och så fick jag åka hem med taxi. så fíck jag va´hemma och vila en stund eftersom jag mådde illa och va yr sen kom min prins och rädda mej :)
snipp snapp snut så va denna "saga" slut. aldrig mer haha. ush!

älskaälskaälska!



åååh , jag är fett happyface nu! tack vare den där så kan jag ha pums och ballerinas och sånt utan att den ena är lös!
jag vet skit mobbat, men jag har ena foten lite mindre än den andra .. :( men nu är det inget problem längre!
ett tips till alla som har samma problem som jag hade ;)

nu ska jag till stan!

puss

11 juli - 5 månader!

idag har jag och kevin varit tsm i 5 månader , så grattis till oss! vi är bäst! <3
ska ta och ringa honom snart så far jag säkert till stan och träffar honom eller nåt.
ikväll blir det förhoppningsvis buuuus ;> kanske tar med kameran så jag får lite bilder på det.
ska iallafall va med freppa och otto. sen skulle kanske sara.o med. och förhoppningsvis cia och emma som nykterister, det kan behövas!
btw så hittade jag skit gammla bilder bl.a. från mina emotider igår. jag tror jag bjuder på någon/några av dom i slutet av inlägget.

pusss

  
den första är på mej och emma xD (Y)
snygg man va då alltså.. ha-ha


-

All this time
All this time with you
Really loved me
Despite my faults and you knew

9 juli

ååh, idag har varit en jobbig dag med trassel hit och dit. och förlåt för att jag inte svara på ditt mess men jag hade inget vettigt att svara då. aja, vart på stan på dagen med cia och emma. nu på kvällen va jag med sara och freppa. vi va hos freppa sen stack vi till sara där vi såg på Harper's Island bl.a.

naz hasti


puss


7 juli - regn

det bara regnar ute nu. ush, jag  hatar regn .. men i alla fall idag har jag haft en slö dag. förutom att jag vakna 1 för att jag inte kunde sova längre, eftersom en viss Kevin hade väckt mej för många gånger ( han skulle upp typ halv tolv för att han skulle till frissan) så har jag bara legat och slöat framför datorn och gosat med hunden. fixat ny design har jag gjort också, för er som inte ser det. jag ska snart gå sätta mej och dega framför tvn men först ska jag orka mej upp från sängen och gå fixa nåt att käka. skriver kanske senare ikväll.

puss

6 juli

idag va jag på stan med cia. köpte rock off pass. undrar om rock off ens blir av, men det tror jag nog. men särskillt kul tror jag inte det kommer bli men man får väl se. har inte hänt så mycket på senaste bara att vädret blir sämre och sämre. idag fyller emma 14 år så grattis till henne! ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se lite.

puss

test

http://gud.us/lovetest.php?page=643094
gör testet! det är seriöst skit kul! och det stämmer, eller på mej gjorde det det iallafall :)

2 juli

idag var jag med freppa,otto och cia till klosterviken. fan va stora vågor det va, jag trodde jag skulle drunkna haha. efter ett tag stack vi till espholm och va där en stund. sen stack jag hem och drog ner till stan och käka med morsan, köpte ny bikini underdel och köpte present åt emmsson.
ikväll for jag,freppa och cia till lillaholmen och simma också. hahahaha "kalkonen". vi hade kul kan jag säga.
aja ska se på lite Sex and The City nu ;)

puss

RSS 2.0